top of page

Implementatie van een Nationaal Innovation Office binnen fagg: consultatieprocedure

Om het onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve geneesmiddelen in België te stimuleren en te vereenvoudigen, werkt het federaal agentschap voor geneesmiddelen en gezondheidsproducten (fagg) momenteel aan de implementatie van een Nationaal Innovation Office. Deze dienst zal centraal toegangspunt zijn tot de regulatoire en wetenschappelijke expertise van het fagg, met als doel een snellere toegang tot nieuwe en innovatieve geneesmiddelen voor de patiënten. De drie belangrijkste gebieden waarop het Innovation Office zich zal richten om toekomstige activiteiten stapsgewijs te ontwikkelen zijn: nationaal wetenschappelijk en technisch advies, innovatieondersteuning in R&D en specifieke dienstverlening ter ondersteuning van kmo’s (kleine en middelgrote ondernemingen) en de academische wereld.


Click on this link for more information.

#Pharmanews

Today's News
Follow us
  • LinkedIn Social Icon
  • Vimeo Social Icon
Newsletter on Pharma Legislation
the newsletter of
bottom of page