top of page

Farmasector zet schouders onder behalen van duurzame VN-doelstellingen

De farmaceutische sector is een van de drijvende krachten om de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s) van de Verenigde Naties (VN) te behalen. Wereldwijd lopen er zo’n 330 internationale samenwerkingsverbanden in de gezondheidszorg waarbij 25 farmaceutische bedrijven en 840 partnerorganisaties betrokken zijn.

De research-georiënteerde farmaceutische industrie werkt samen met externe partners in de publieke en private sector, om de toegang tot geneesmiddelen, vaccins en gezondheidszorg te verbeteren. pharma.be, de koepelorganisatie van de innovatieve farmaceutische industrie in België, pleit voor nog meer samenwerking om patiënten wereldwijd tegemoet te komen.

Click on this link for more information.

#Pharmanews

Today's News
Follow us
  • LinkedIn Social Icon
  • Vimeo Social Icon
Newsletter on Pharma Legislation
the newsletter of
bottom of page