top of page

Export geneesmiddelen klokt af op nieuw record in 2015

De Belgische geneesmiddelensector heeft in 2015 uitzonderlijke exportcijfers gerealiseerd. De uitvoer steeg met 3,7 procent ten opzichte van 2014, tot een recordbedrag van 41,3 miljard euro. De sector heeft vorig jaar ook bijna 2,6 miljard euro (+5,5 %) geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling (O&O) naar nieuwe behandelingen. De tewerkstelling steeg met +1,8 procent tot bijna 35.000 jobs, waarvan ruim 4.200 onderzoekers. Dat blijkt uit de 'Farmacijfers 2015' van pharma.be, de koepelorganisatie van de innovatieve farmaceutische industrie in België.


Klik op deze link voor meer informatie.

#Pharmanews

Today's News
Follow us
  • LinkedIn Social Icon
  • Vimeo Social Icon
Newsletter on Pharma Legislation
the newsletter of
bottom of page