top of page

Fagron haalt 220 miljoen op bij Coucke, Waterland en co


Ook Filip Balcaen en Bart Versluys brengen kapitaal aan. Ze investeren aan maximaal 5,50 euro per aandeel. Er volgt ook een publieke kapitaalverhoging.

Maar het is nog niet allemaal in kannen en kruiken. De geplande kapitaalverhoging is voorwaardelijk. Veel hangt af van Waterland en Baltisse (Filip Balcaen), die hun krachten gebundeld hebben in een gezamenlijke vennootschap (WPEF).

Zij leggen slechts geld op tafel op voorwaarde dat Fagron een deel van de Amerikaanse activiteiten afstoot of gewoon opdoekt, en dat het de afspraken met de banken en andere schuldeisers kan heronderhandelen.

Click on this link for more information.

#Pharmanews

Today's News
Follow us
  • LinkedIn Social Icon
  • Vimeo Social Icon
Newsletter on Pharma Legislation
the newsletter of
bottom of page