top of page

Op 1 maart daalt de prijs van ruim 1.300 geneesmiddelen: de patiënt bespaart 11 miljoen euro

Goed nieuws voor de patiënt: vanaf 1 maart 2016 worden ruim 1.300 geneesmiddelen opmerkelijk goedkoper, dankzij het Toekomstpact dat minister van Volksgezondheid Maggie De Block in de zomer van 2015 met de farmaceutische industrie heeft afgesloten. Door sterke prijsdalingen (tot 17,8 procent) zal de geneesmiddelenfactuur voor de patiënten op jaarbasis met 11 miljoen euro dalen. En ook de ziekteverzekering bespaart zo 59,3 miljoen euro. Samen goed voor een besparing van ruim 70 miljoen euro op jaarbasis.


Klik op deze link voor meer informatie.

#Pharmanews

Today's News
Follow us
  • LinkedIn Social Icon
  • Vimeo Social Icon
Newsletter on Pharma Legislation
the newsletter of
bottom of page