top of page
Geen Provinciaal Kampioenschap Veldrijden Vlaams-Brabant vanwege annulering cyclocross Boortmeerbeek

Geen Provinciaal Kampioenschap Veldrijden Vlaams-Brabant vanwege annulering cyclocross Boortmeerbeek

12 okt. 2020

Naar aanleiding van de huidige maatregelen genomen in deze moeilijke COVID-tijden heeft het bestuur van KWC De Verenigde Sportvrienden vzw en het Veldritcomité van de Ravestein Parkcross een beslissing moeten nemen over het al dan niet annuleren van deze wedstrijd op 14 en 15.11.2020.

Na overleg met verschillende instanties bleek dat een evenement zoals de Ravestein Parkcross te Boortmeerbeek moeilijk 100% veilig kan georganiseerd worden.

Het is daarom ook met pijn in het hart dat de organisatie besloten heeft om in 2020 geen 7de editie van de Ravestein Park Cross te organiseren. De huidige maatregelen maken de organisatie van een evenement als het dit zo goed als onmogelijk. Indien de organisatie zou moeten voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften zou dit ten nadele zijn van de beleving en sfeer zoals de voorbije 6 jaar.

Het bestuur van KWC De Verenigde Sportvrienden vzw en het Veldritcomité van de Ravestein Parkcross is nu al bezig om van de editie 2021 terug een groot sportief feest te maken en hoopt dan ook dat zij hun trouwe sponsors en publiek volgend jaar opnieuw mogen verwelkomen op de 7deRavestein Parkcross. Meer info over 7deRavestein Parkcross volgt begin volgend jaar.

Deel dit artikel:
luister-live-knop.png

(HER)BELUISTER

Kanaalkoers_nobg.png
cycling-vlaanderen-logo-2.jpg

VLAAMS-BRABANT

bottom of page